-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Parti’den Çiftlikköy çıkarması   26.05.2015  
   Demirel, vatandaşları ‘Büyük Yalova Mitingi’ne davet etti.
   

   AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan,  il yönetimi ve partililerle birlikte şehrin dört bir noktasında esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

  Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova milletvekili adayı Fikri Demirel, Çiftlikköy’e çıkarma yaparak, girilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmadı.

 “Yalova’nın AK Parti’ye ihtiyacı var”

  AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel ziyaretlerine, Çiftlikköy’de devam etti. Milletvekili Adayı Demirel’e, Çiftlikköy programında Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti İlçe Başkanı Ogün Şengün ve birçok partili eşlik etti. Kordon Cafe’de partililerle bir araya gelen Milletvekili adayı Demirel, Yalova’nın hizmet ve yatırım açısından daha ileriye taşınması için AK Parti hükümetine ihtiyacı olduğunu söyledi.

  Vekil Demirel, “Ekonomi vizyonumuzu tutarlı, etkili ve başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Bu yeni kapsayıcı ekonomik modelimizin daha iyi anlaşılması için AK Parti öncesi dönemlerin hatırlanmasında büyük yarar vardır. Geçmiş ile mukayese edildiğinde hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’ya da olumlu bir şekilde yansımaktadır. Bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. 13 yıldır kesintisiz süren seçim geleneğini bir kez daha tekrarlayıp, milletimizle AK Parti’nin kopmaz gönül bağını sandığın iradesiyle bir kez daha tescilleyeceğiz” dedi.

“Çiftlikköy’e büyük görev düşüyor”

  Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise sahil projesinin kente bir katma değer kattığını ifade ederek, Çiftlikköy’ü hak ettiği yere getirmek için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi. Bu anlamda hükümetin desteğinin olumlu yansımalarını Çiftlikköy’de kısa sürede yaşandığını dile getiren Başkan Silpagar, AK Parti’nin Yalova’da başarılı olması için şehrin en büyük ilçesi olan Çiftlikköy’e ve burada ki halka büyük görev düştüğünü hatırlattı. 

“AK Parti gücünü milletten alıyor”

  AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, AK Parti’nin bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgenin en büyük ekonomisi ve en etkin siyasi aktörü durumuna geldiğine işaret ederek, “AK Parti iktidarı tüm bunları halkından aldığı o büyük güven ve destekten dolayı sağlamıştır. Ben bu desteğin 7 Haziran’da katlanarak devam edeceğine eminim. AK Parti gücünü daima milletten almıştır” şeklinde konuştu.

Büyük Yalova mitingine davet

  Çiftlikköy’de yaptıkları ziyaretlerde milletin AK Parti’ye teveccühünü arttırarak sürdürdüğünü gördüklerini ve bu teveccühün hem Yalova hem de ülke için daha çok iş yapma konusunda en büyük dayanakları olduğunu belirten Demirel, “AK Parti olarak biz yeni Türkiye diyoruz, milletimiz de Yalova’mızda ‘Yeni Türkiye’ye destek veriyor. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde hem ülke genelinde hem de Yalova’da büyük bir başarıya imza atacağız. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu 3 Haziran Çarşamba günü Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda Yalova halkı ile buluşacak. Bu büyük mitinge bütün herkesi davet ediyorum” dedi.

Ziyaretler gün boyu sürdü

  Gün boyunca seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili adayları esnaf, köy ve ev ziyaretleri gerçekleştirip, sürekli halka zaman geçiriyorlar. Sorun ve talepleri birinci ağızdan, halktan dinleyen adaylar sorunların çözümü ve hizmetlerin Yalova’ya getirilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ettiler.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!