-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de 30 bin metre kare yeni yol açıldı   25.05.2015  
   Başkan Silpagar, yeni açılan yolları mahalle mahalle inceleyerek son durumu yerinde gördü.
   

  Çiftlikköy Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla ilçe genelinde son dönemde 29 bin 595 metrekare yeni yol açılırken, toplam 8 bin 670 metrelik parke döşemesi ve 5 bin 610 metrekarelik yeni kaldırım yapıldı.

Silpagar, “Ekiplerimiz titizlikle çalışıyor”

  Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçenin imar planlarında işlenmiş durumda olan ancak geçmiş dönemde açılmayan yeni yolları hizmete açtıklarını belirterek, “6 mahallemizde toplam 20 bin 600 metrekarelik yeni yol açtık. En fazla yolu Çiftlik Mahallesi’nde açtık, 20 bin 600 metrekare ile. Çiftlik Mahallesi’nde 19 sokakta, Sultaniye Mahallesi’nde 8 sokakta, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 6 sokak, Siteler Mahallesi’nde 4 ve Sahil Mahallesi’nde bir caddede çalışma yapıldı. Yeni açılan yolların parke kaplanması için bir bekleme süresi oluyor. Yolun iyice çökmesini bekliyoruz ki, sonrasında yapılan çalışmalarda kot farkı yaşanmasın diye. Ekiplerimiz ilçemizin imarı için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

Çiftlik Mahallesi’nde 21 bin metre kare yeni yol

  Çiftlik Mahallesi’nde yapılan çalışmalarda 20 bin 600 m2 yeni yol açılırken, bin 393 m uzunluğunda parke yol yapımı gerçekleşti. Sultaniye Mahallesi’nde ise 3 bin 748 m2 yeni yol açılırken, 4 bin 604 metre parke yol, 4 bin 630 m2 kaldırım yapıldı.

  İlçenin Yalova ile sınır oluşturan mahallelerinden Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 4 bin 257 m2 yeni yol yapılırken, 902 metrelik parke yol yapımı gerçekleşti. Sahil Mahallesi’nde engelli vatandaşların sahile kolayca erişimi sağlamak amacıyla Meltem Caddesi üzerinde 980 m2’lik engelli kaldırımı yapıldı. Siteler Mahallesi’nde de çalışma yapan ekipler, toplam 990 m2 yeni yol açarken, bin 771 m uzunluğunda parke yol yapım çalışması gerçekleştirdi.

  İlçe genelinde çalışma yapılan sokak ve caddeler ; Çiftlik Mahallesi’nde Coşku, Sakarya, Ferhat, 3199, Elif, 3123, Çimenli, Güvercin, 3122, Bilge, 3577, 3578, Nilüfer, Kavis 3, Damla, Duman, Gümüş, Çıkmaz, Yıldızlı sokaklarda; Sultaniye Mahallesi’nde Funda, 5028, Ardıç, Yenigül, Selvi, Nağme, Doğa sokaklarda ve Atatürk Caddesi’nde; Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Kılıç, Yıldız, Sedef, Dere 1, Çiğdem, İmren sokaklarda; Siteler Mahallesi’nde Ankaralılar Caddesi ve  Şahin, Egemen sokaklar ve Yüksel Sitesi çevresinde; Sahil Mahallesi’nde Meltem Caddesi üzerinde çalışmalar gerçekleştirildi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!