-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Karabulut’tan 19 Mayıs mesajı   18.05.2015  
   Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.
   

Karabulut,”Atatürk'ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

         Mustafa Kemal Atatürk; sahip olduğu bağımsızlık inancı ve Türk milletinden aldığı destekle, Samsun'dan başlattığı kurtuluş mücadelesinde 19 Mayıs 1919 tarihi, kazanılan zaferlere doğru atılan önemli bir adımdır.

         Büyük Önder, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlıkla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni gençliğe emanet ederek, yarınların güvencesi olan gençlere verdiği önemi tüm dünyaya kanıtlamıştır.

         Sevgili Gençler;

         Hızla gelişen ve değişen dünyada başarı elde edebilmek için kendinizi her alanda donanımlı bireyler olarak yetiştirmeye gayret göstermelisiniz. Hazırlanan çeşitli eğitim programları ve projelerle Devletimiz sizlere bir çok imkan sağlamaktadır.

         Dışa açık, hoşgörülü, çevrenize saygılı, gelenek ve göreneklerinize bağlı, modernleşmenin ancak demokrasiyle mümkün olduğu şuuruna sahip, çalışkan insanlar olmalısınız. Türkiye'yi parlak ve müreffeh bir geleceğe taşımak sizin elinizdedir.

          Büyük Önder Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” diyerek Türk gençliğine olan sonsuz güvenini vurgulamıştır.

            Bu duygu ve düşüncelerle, gençlerimizle birlikte bütün milletimizin, Atatürk’ü Anma,  Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!