-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Karabulut’tan liselere ziyaret   11.02.2018  
   Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut Çiftlikköy Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çiftlikköy Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.
   

Çiftlikköy Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunan Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut okul güvenliği, bağımlılıkla mücadele, yürütülen sosyal projeler hakkında okul yönetiminden bilgi aldı.

Kaymakam Karabulut, 1. dönemin değerlendirmesini yaparak okulda başarılı çalışmaların yürütüldüğünü ve 2. dönem de aynı çalışmaların devamını diledi. Okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ederek başarılar diledi.

2. ziyaret, Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesine

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut geçtiğimiz ay istinat duvarında göçük meydana gelen Çiftlikköy Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut okulun istinat duvarında ve bahçesinde yağmur nedeniyle oluşan göçük ve kırılmaların tadilatını yerinde görmek amacıyla sık sık incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Ziyarette bulunan Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir eşliğinde Çiftlikköy Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Metin Bedir ve yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

 

Kaymakam Karabulut, okulda görevli öğretmenlerle de bir araya gelerek Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesinin proje okul olması nedeniyle beklentilerin çok yüksek olduğunu, şuana kadarki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirtti. Bundan sonraki süreçte de aynı titizlikle eğitim-öğretime ve çalışmalara devam edilmesini isteyerek yeni dönemde de başarı dileklerinde bulundu.

 

 

Haber: Erden Sibel Türk

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!