-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy karatecileri kupaları topladı   12.05.2015  
    Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı, Sakarya’da yapılan İller Arası Karate Lig Şampiyonası finallerinde kupalara ambargo koydu.
   

  Antrenör Halil İbrahim Yüksektepe nezaretinde 8 aydır devam eden Sakarya’daki lig mücadelesinde 10 Mayıs Anneler Günü adıyla yapılan final karşılaşmalarında fırtına gibi esen Çiftlikköy Belediyesi Karate Takımı madalya grubunda 2 altın ve 4 gümüş, kupa kategorisinde ise 5 kupa ile Çiftlikköy’e döndü. Karate Takımı sporcuları, Başkan Silpagar’ı ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Kupa ve madalyaları Başkan Silpagar’a getirdiler  

  Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a kupaları ve madalyaları getiren Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı sporcularına Başkan Silpagar da büyük ilgi gösterdi. Başkan Silpagar, iyi sporculuğun sadece madalya ve kupalarla da değil, sporcu ahlakıyla mümkün olacağını belirterek, “Bizim antrenörümüz ve sporcularımız iyi birer karateci olmalarının yanında, üst düzeyde sporcu ahlakına da sahipler. Hepsini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

820 sporcu mücadele etti

  Turnuva hakkında bilgi veren Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe, “Final karşılaşmalarında Sakarya, Bolu, Düzce, Kilis, Yalova, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Eskişehir illerinden toplam 820 sporcu madalya ve kupa mücadelesi verdi. Ekim 2014’ten bu yana süren lig karşılaşmaları 6 periyot üzerinden yapıldı. Sporcularımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

  10 Mayıs’ta Anneler Günü’ne ithaf edilen turnuvanın finallerinde madalya grubunda Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı’ndan R.Emirhan Özüdoğru ve Busenaz Kaya altın madalyaya uzanırken, Kaan Duman, Ahmet Refik Çakır, Semih Deliktaş, İlayda Duru ise ikincilik elde ettiler. Kupa grubunda ise Çiftlikköy ekibi Boğaç Balkan, Yiğit Baykır, Türkan Baykır, Ahmet Arda Duru, Mehmet Sefa Çay’la derece elde etti.

Yüksektepe’den Başkan Silpagar’a teşekkür

  Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe, müsabakalar boyunca kendilerine yardımcı olan Çiftlikköy Belediye Otobüsleri Şefi Ferruh Bakay’a mesai arkadaşlarına özellikle teşekkür ettiklerini ifade ederek, “Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve kulüp yetkililerine bizlere verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onlar bizlere destek oldukça başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!