-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Saadet Partisi’nden Köy Ziyaretleri   12.05.2015  
   Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Saadet Partisi, köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
   

  Çiftlikköy sanayi esnafıyla buluşan Saadet Partisi Milletvekili adayları Mehmet Mete, Talip  Bayburtlu ve yönetim kurulu üyeleri , ardından Soğucak Köyü ve Güneyköy'de kıraathaneleri ve esnafları da ziyaret etti. Talip Bayburtlu,Mehmet Mete ve Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz projelerini ve vaatlerini anlatarak seçmenlerden destek istedi.

  Ziyaret esnasında konuşan Talip Bayburtlu '' Biz milletin evlatları olarak Allah nasip ederse iktidar olduğumuz zaman milletimiz için engelsiz Türkiye inşa edeceğiz.Dış politikada kardeşlik esas alınacak.Örtülü ödeneği kaldıracağız.Biz milletimiz kazansın istiyoruz.Ve oylarınıza talibiz.''dedi.

  Bayburtlu’nun ardından söz alan Milletvekili Adayı Mehmet Mete ''Projelerimiz göstermelik değildir.Biz ne zaman hükümete geldiysek dediklerimizin fazlasıyla yaptık.Şimdide diyoruz ki esnafa çözüm ortağı olacağız,65 yaş maaşına %100 zam vereceğiz,çalışan ve emeklilere %50 zam vereceğiz,Ulaşımda milli teknolojiyi harekete geçireceğiz.Bakın bunların hepsini ancak biz yaparız çünkü işbirlikçilere teslim olmamış tek parti biziz.Bu seçimde de sizlerin dualarını ve desteklerini bekliyoruz.''dedi.Saadet  Partisi'nin ziyareti vatandaşlarla yapılan kısa bir sohbetten sonra son buldu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!