-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Başkan Silpagar bayanları Şeb-i Arüz yolculuğuna uğurladı   14.12.2017  
   Her yıl düzenlenen Konya gezisine bu yılda ilgi büyük oldu. 150 bayan Konya’ya Şeb-i Aruz gösterisini izlemeye gittiler.
   

Çiftlikköy Belediyesi’nin Hz. Mevlana’nın 744’üncü vuslat yıldönümü dolayısıyla düzenlediği Konya kültür gezisine katılan Çiftlikköylüler dün gece yola çıktı. Kafileyi Başkan Silpagar ve ekibi yolculuk öncesinde Çiftlikköy Belediyesi önünden uğurladı. 3 otobüste yer alan 150 bayan, gönüllerin şehri Konya’ya yapacakları ziyarette profesyonel rehberler eşliğinde tarihi ve turistik mekanları gezecek. Bayanlar Şeb-i Arûz gösterilerini izledikten sonra dönüş yolculuğuna koyulacaklar.

Başkan Silpagar, her yıl Şeb-i Arûz etkinlikleri tarihlerinde düzenlenen Konya Gezilerine Çiftlikköylülerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Halkımızın tarihi başkentlerimizden biri olan, Mevlana’nın, Alaattin Keykubat’ın, Kılıçarslanların diyarı Konyamızın tarihi havasını yerinde görmesi için elimizden gelen imkanları değerlendiriyoruz. Gezimizin tüm katılanlar için en güzel şekilde geçmesini diliyorum, yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!