-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yeni Belediye Otobüsü, Yeni Hatta Seferlere Başladı   19.10.2017  
   Çiftlikköy Belediyesi’nin DMO’dan satın aldığı yeni belediye otobüsü, Kelebek Çayırı – Yalova hattında seferlerine başladı.
   

 Pazar günü hariç, haftanın altı günü M. Akif Ersoy Mahallesi Kelebek Çayırı’ndan sabah 7.30’da ve Yalova’dan 7.45’te başlayan karşılıklı seferler, gün içinde iki saatte bir gerçekleşiyor.

Kelebek Çayırı – Yalova hattında başlatılan yeni belediye otobüsü hattı, 3.hat minibüslerle aynı güzergahı takip ediyor. M. Akif Ersoy Mahallesi’nde Ender Sokak’tan hareket eden belediye otobüsü, Bilge Kağan Caddesi, Atabey Sokak, M.Akif Ersoy Caddesi, Aksoy Camii Sokak, Tevfik Fikret Caddesi, Güneş Caddesi, Kemer Caddesi, Huzur Sokak, Atatürk Caddesi, Yalova – İzmit Karayolu, Cengiz Koçal Caddesi rotasını izleyerek Yalova Minibüs Terminali’ne varıyor.

DMO’DAN 2017 MODEL KLİMALI OTOBÜS ALINDI

26 kişilik oturma kapasiteli ve klima sistemi olan 2017 model yeni otobüs, Kelebek Çayırı ile Yalova hattı arasında yolculuk edecek olan Çiftlikköylüler için konforlu bir yolculuk imkanı sunuyor. Çiftlikköy Belediyesi’nin DMO’dan 203 bin TL’ye satın aldığı araçla birlikte hatlarda kullandığı araç sayısı da 3’e yükseldi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçe halkının en iyi şartlarda ve kolayca ulaşımını sağlamak amacıyla yeni belediye otobüsünün hizmete alındığını belirterek, “Bundan önce otobüs sayımız ancak belli bölgelerin ihtiyacını karşılıyordu. Ancak uygun fiyata almış olduğumuz yeni araçla artık M.Akif Ersoy Mahallemizin en uzak yerlerine de ulaşım hizmeti götürmeye başladık. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!