-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 16 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Belediyesi’nden binlerce kandil simidi   24.04.2015  
   Çiftlikköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından Regaip Kandili dolayısıyla ilçe merkezinde ve köylerde vatandaşlara kandil simidi dağıtımı yapıldı.
   

Kandil simitleri köylere ve merkeze dağıtıldı

Çiftlikköy Belediyesi'nin ikramı olarak sunulan binlerce kandil simidi, Çiftlikköy merkezindeki tüm camiler başta olmak üzere, tüm mahallelere, Gacık, Laledere, Dereköy, Çukurköy, İlyasköy ve Kılıçköy'de vatandaşlara dağıtıldı.

 Çiftlikköy halkının mübarek Regaip Kandili'ni kutlayan Çiftlikköy Belediyesi personeli, akşam namazını müteakip Sahil Mahallesi'ndeki Hacı Mehmet Bakay Camii'nde yapılan kandil programına katılan vatandaşlara da kandil simitlerini ikram etti. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, bu kutlu gecede diğer tüm kandillerde olduğu gibi halka kandil simidi ikramı gerçekleştirdiklerini dile getirerek, tüm Çiftlikköylülerin kandilini bir kez daha kutladığını belirtti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!