-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de 23 Nisan Heyecanı   23.04.2015  
   Çiftlikköy halkı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95. Yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
   

Çiftlikköy Kaymakamlık Konağı tören alanında düzenlenen etkinliğe Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Onur Öztürk, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yavuz Yıldız’ın yanı sıra Çiftlikköy Belediye Meclis üyeleri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar tarafından katılım sağlandı.

Bu yıl tören Gazi Abdurrahman Orta Okulu’nun Türkçe öğretmenleri Nizamettin Özer ve Mine Mazlum’un sunumları ile gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir’in Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak tören başladı.

Beşir konuşmasına ‘‘ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95. Yıl dönümünün gelmesinin heyecanını ve kavuşmuş olduğumuz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını da kutlamanın sevincini coşku ile kutluyoruz.  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ilk meclisimizin açıldığı 23 Nisan 1920’yi milletimize aynı zamanda çocuk bayramı olarak armağan etmiş olması onun ne kadar büyük bir lider olduğunu dünya’ya göstermiştir.’’ Şeklinde başladı. Daha sonra Beşir ‘‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı şükran ve minnetle anıyor başta bu günü anlamlandıran çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının içten dileklerimle kutlarım’’ ifadesi ile cümlesine son verdi.

Daha sonra program öğrencilerin şiirler okuması ve müzik dinletisi ile devam etti. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ilkokul ve ortaöğretim öğrencilerini katıldığı şiir, kompozisyon, resim yarışmaları ile birlikte spor branşlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Program GSD Eğitim Vakfı İlkokulu ve Gazi Abdurrahman Orta Okulu’nun halk oyunları gösterileri ile son buldu.

Haber-Foto: Pınar Düzgün

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!