-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Öğrenciler ’den Çiftlikköy Emniyetine 23 Nisan Ziyareti   22.04.2015  
   Çiftlikköy Giyim ve Sanayiciler Derneği Okulu 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü’nü ziyaret ettiler.
   

Ziyareti GSD okul müdür yardımcısı Mehmet Hatipoğlu, 4. Sınıf öğrencileri Elif-Eylül Yılmaz ve 1. Sınıf öğrencisi Ece Yeniyol gerçekleştirdi. Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Yeniyol ’un şehir dışında olmasından dolayı İlçe Emniyet müdür vekili Yavuz Yılmaz ziyaretçileri kabul etti.

Ziyarette öğrencilere polislik hakkından bilgi verilirken öğrencilerin merak ettiği sorulara da Yıldız cevap verdi. Daha sonra Yıldız öğrencilere ikramlarda bulundu. İkramların ardından öğrenciler bir süreliğine teker teker Zekeriya Yeniyol’un makam koltuğuna oturdular. 1. Sınıf öğrencisi Ece Yeniyol babası Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Yeniyol’un koltuğuna oturduktan sonra koltuğun verdiği ağırlığı ve taşıması gereken sorumluluğu yerinde görmüş oldu. Daha sonra çocuklar ve okul müdür yardımcısı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini sundular.

Haber-Foto: Pınar Düzgün

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!