-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Çiftlikköy Belediyesi’nin yaz kursları tamamlandı   16.08.2017  
   Çiftlikköy Belediyesi’nin yaz aylarında 7-18 yaşları arasındaki çocuklara ve gençlere yönelik olarak düzenlediği spor ve hobi kursları tamamlandı.
   

 2 ay boyunca yaz aylarını bir hobi öğrenmek ve hobilerini geliştirmek isteyen çocukların ve gençlerin katıldığı kurslar, 7 farklı branşta gerçekleştirildi. Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda deneyimli öğretmen ve usta öğreticiler tarafından verilen resim, gitar, basketbol, voleybol, karate ve güreş kurslarından yaklaşık 150 Çiftlikköylü yararlandı.

Çiftlikköy Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yıl boyunca pek çok branşta başta Halk Eğitim Merkezi olmak üzere çeşitli kurumlarla işbirliği içerisinde kurslar açtığını belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Çocuklarımıza ve gençlerimize yeni hobiler kazandırmaya vesile olmaktan mutluyuz. Ücretsiz olarak yaptığımız bu kurslarla hem zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmiş, hem de hobilerini gerçekleştirmiş oluyorlar. Biz belediye olarak yeni nesli çok önemsiyoruz ve onların geleceğimizin teminatı olduğunun bilincindeyiz. Kültürel etkinliklerimizi her alanda sürdürme gayreti içindeyiz” diye konuştu.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!