-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  BAŞKAN SİLPAGAR’A KURUM MÜDÜRLERİNDEN TAZİYE ZİYARETİ   23.06.2017  
   Çiftlikköy Kaymakamlığı Kurum Müdürleri geçtiğimiz hafta İstanbul’da vefat eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın kayınpederi Cevat Kuru için, Başkan Silpagar’a taziye ziyaretinde bulundular.
   

Taziye ziyretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şefir Arıca, İlçe Müftüsü Muhammet Kara, İlçe Nüfus Müdürü Nesim Azat, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mehmet Şahinal, İlçe Sağlık Müdürü Alim Osman, Çiftlikköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Faruk Arvas ve Çiftlikköy Kaymakamlığı Mal Müdürü Sinan Yıldırım iştirak etti. 
Çiftlikköy Kaymakamlığı Kurum Müdürleri; “Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın acısına biz de ortak olduk. Belediye Başkanımızın muhterem kayınpederine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz” ifadelerini kullandılar. 
Başkan Silpagar ise taziye ziyaretlerinden dolayı kurum müdürlerine tek tek teşekkür ederek, “Çiftlikköy’de sevinçler ve hüzünlerin ortak yaşandığının bir örneğine daha şahit olduk. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!