-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Çerkezler Feshane’de bir araya geldi   19.06.2017  
   Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nin Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Feshane’de yer alan standı, Çerkes kökenli dernek başkanlarını bir araya getirdi.
   

Çerkes kökenli Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın da ziyaret ettiği standta  Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan, Yalova Çerkes Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çınar, Yalova Group Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamının yaşandığı buluşmada, Başkan Silpagar ve dernek başkanları, Çerkes kültürünün yaşatılması ve en iyi şekilde sürdürülmesi için neler yapılabileceği konularında da istişarelerde bulundular.

Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan, Yalova’da Çerkesleri temsil eden birlik ve derneklerin hepsinin bir arada, birbirine destek ve dayanışma içinde olması temennilerinin bu ziyarette konuşulduğunu belirterek, “Hepimiz benzer düşünceleri taşıdığımızı ifade ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a, Dernek Başkanımız İsmail Çınar’a, Çerkeslerin tüm etkinliklerine destek veren İşadamı Orbay Tuna’ya teşekkür ederiz. Ramazan akşamlarında standımıza gösterilen ilgiden de mutluyuz” dedi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!