-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 02 Mayıs 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Çiftlikköy Belediyesi meclis üyeleri, personeli ve aileleri iftarda buluştu   19.06.2017  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Çiftlikköy Belediyesi Meclis üyeleri, personelleri ve ailelerine yönelik düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde, “Çiftlikköy sevdalısı olarak ilçemize hizmet etmekten gurur duyan Meclis üyelerimi ve personelime teşekkür ediyorum” dedi
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ev sahipliğinde İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nce organize edilen iftar yemeği mokamp tesislerinde gerçekleştirildi. Belediye Meclis üyeleri,  belediye çalışanları ve aileleri iftar programı vesilesiyle Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte soludu. İftar programına Başkan Silpagar’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz , Yavuz Akgün, Meclis Üyeleri Turgut İşteben, Recep Meydan, Harun Çetintürk, Macide Aras ve birim müdürleri ile tüm birimlerin çalışanları da aileleriyle birlikte katıldı.
Yaklaşık 800 kişinin yer aldığı iftar yemeği öncesinde Başkan Silpagar tek tek masaları dolaşarak çalışanlara ve ailelerine ‘hoşgeldiniz’ diyerek hasbihal yaptı. Başkan Silpagar katılanlara teşekkür ederek, “El ele, gönül gönüle verip Çiftlikköyümüzü geleceğe taşıyacağız. Bu anlamda var gücü ile çalışan meclis üyelerime ve tüm personelime teşekkür ediyorum. Allah, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice Ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı nasip etsin” dedi.
‘Hepimiz Çiftlikköy için, Çiftlikköy halkı için çalışıyoruz’..
İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Silpagar geleneksel hale getirdikleri ve düzenlenen 3’üncü iftar sofrasında bir kez daha tüm belediye çalışanlarıyla tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Silpagar “Bugün geleneksel hale getirdiğimiz iftar programının 3’ncüsünü gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz ki bu üç yıl içersinde ilçemizin alt yapısı üst yapısı sosyal ve kültürel donatı alanlarında çok mesafe kaydettik. Birçok projeye imza attık, bu projelerin hayata geçirilmesi siz değerli meclis üyelerim ve çalışma arkadaşlarımın üstün gayret ve çalışmaları sonucu hep beraber gerçekleştirdik, hepinize çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Bende belediye başkanı olarak bu çaba ve emeğinizi gözardı etmedim. Öncelikle memurumuz sosyal denge almıyordu memurumuza ve sözleşmeli personelimize aylık sosyal denge ücretini tavandan, ayrıca Ayda 300 TL yemek desteği verdik. İşçi kardeşlerimizi de unutmadık ilk yıl %20, İkinci yıl %12 sosyal haklarına artış gerçekleştirdik. Genel olarak personelimizin sosyal haklarında %35 lik bir artış yaptık. Sosyal hakları arttırdık. Bu başarının gerçekleşmesinde siz ailelerin de çok büyük bir emeği var sizlere de çok teşekkür ediyorum sizlerin mutluluğu için gereken tüm iyileştirmeleri yaptım, bundan sonrada yapacağımdan hiçbir şüpheniz olmasın. Sözlerime burada son verirken geleneksel iftar yemeğimize geldiğiniz İçin hepinize çok teşekkür ederim. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun” dedi.
İftar programının ardından Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Babalar Günü hasebiyle Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a bir hediye takdim etti. Başkan Silpagar ise aynı hediyeyi iftar programına iştirak eden en yaşlı Meclis Üyesi Recep Meydan’a hediye etti. 
Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Tasavvuf Müziği Korosu iftar programına iştirak edenlere yönelik ilahi dinletisi sundu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!