-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Çiftlikköy’de asfalt yol yapımına başlandı   25.05.2017  
   Çiftlikköy’de yollara asfalt döküm çalışmaları başladı. Çalışmaları yakından takip eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Hedefimiz, Kasım ayına kadar tüm Çiftlikköy’ün Yüzde 80’inde yolların yenilenmesini tamamlamak” dedi.
   

Çiftlikköy’de içme suyu altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yolların Avrupa standartlarında asfaltlanmasına da başlandı. İlk olarak Sahil Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt döküm çalışmalarına Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar start verdi. Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz’ın koordinatörlüğünde Sahil Mahallesi Şevket Yılmaz Caddesi’nde başlatılan çalışmalara Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de nezaret etti.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, tüm ilçenin içme suyu altyapı hatlarında çalışmaların tamamlandığını kaydederek, “İlçe tarihinin en yoğun hizmet dönemi yaşanırken her ne kadar istemesek de bazı aksaklıklar yaşanıyor. Hepsinin farkındayız çünkü her daim vatandaşlarımızla iç içe yan yanayız. Onların talep ve sorunlarını yakinen biliyor ve takip ediyoruz. Sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunuyor seferber oluyoruz. Bu bundan sonrada böyle devam edecek. Şimdi artık söylediğimiz gibi sıra yollarımızın yapımına geldi. İlk olarak alt yapıya çalışmalara başladığımız Sahil Mahallemizde ana cadde ve sokaklarda sıcak asfaltlanmasıyla başlıyoruz. Ramazan Bayramı’na kadar olan süreç sahil mahallesi,  Atatürk caddesi, stadyum caddesi ile Gençlik Caddesinin  asfalt çalışmalarımızın tamamını bitireceğiz. Hedefimiz, Kasım ayına kadar tüm Çiftlikköy’ün Yüzde 80’inde yolların yenilenmesini tamamlamak. Böylece uzun yıllar boyu ilçe halkımızın altyapı ve yollarla ilgili bir daha sorun yaşamayacak” diye konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!