-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  MHP Yalova 1. sıra adayı Üstel, ‘Hem kendine, hem de tüm seçmenime güveniyorum”   20.04.2015  
    Milliyetçi Hareket Partisi Yalova 1. sıra milletvekili Ünlem Üstel, Yalova Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde yayın yapan gazete, haber portalı ve radyoların imtiyaz sahipleri ve sorumlu yayın müdürleri ile JinepsCafe&Restaurant’ta kahvaltıda buluştu.
   

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nevzat Samancı, Marmara Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yakup Akkaya, Çevre Gazetesi Genel Yayın Müdürü İbrahim Seviçler’in sorduğu birçok soruyu içtenlikle cevaplayan Üstel, kendisine, partisine ve oy kullunacak seçmene güvendiğini, 7 Haziran Genel Seçimlerin’de TBMM’ne gidecek iki milletvekilinden birinin kendisi olacağını söyledi.

  Ünlem Üstel, gazetecilerin sorduğu soruları şöyle cevapladı, “Seçim çalışmalarına, resmi kurumları, halkın yoğun olduğu pazar yerleri, sanayi sitelerindeki esnafımızı ziyaret ederek, çalışlamara başladık. Yalova’nın merkezi ve batı yakasında Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Yalova’nın, doğusunda da yapacağımız çalışmalarla Milliyetçi Hareket Partisi’nin yükselek oylarıyla TBMM’ne gidecek iki vekilden biri olacağıma inanıyorum.

  Adaylığım kesinleştikten sonra, elimi, ayağımı işten-güçten çektim. Tüm çalışma programım 7 Haziran Genel Seçimleridir benim için.

  Yalova’da ki genel hava, şu an rüzgâr benim lehime esiyor.  Bu durumu bana ve davasına inan arkadaşlarla 7 Haziran akşamına kadar sürdürmeyi hedefliyorum.

  Yalova’dan, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili olarak TBMM’ne gitmeyi Allah bana nasip ederse, ister CHP’li, ister AK Partili diğer milletvekili ile uyum içinde olacağımın şimdiden sözünü verebilirim. Yalova için, kent insanı için hangi proje faydalı ise, siyasi görüş ne olursa olsun, Ankara’da takipçisi olacağım. TBMM’nin gündemine getirebileceğim Yalova ilgili ne sorun ve sıkıntı varsa, bunu kendime en önemli görev bilip, sunacağım.

  HDP’nin, Türkiye genelindeki oyu %12 civarında olduğunu düşünüyorum. HDP’nin TBMM’nde olması gerektiğine inanıyorum.

  Yalova kent insanın, en büyük sorunun borç batağı içinde olduğu gerçeğiyle hareket edip, bu sıkıntıdan Yalova’da yaşayan esnafı nasıl kurtarırımı Ankara’da çaresini arayacağım. Gerekirse, TBMM’ne konu hakkında devlet bankalarının destelerini almalarını sağlamak için girişimlerde bulunacağım.

  Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun, Hakkın Rahmeti’ne kavuşan Halil hocanın ölümü ile ilgili yapılan söylemleri doğru bulmuyorum. Bana göre, Halil hocayı o gün yürüyüşe götürenlerin daha büyük hatası olduğu düşüncesindeyim. Vali Cebiroğlu, öğrencilerin önünde değil, bire bir Halil hoca ile görüşerek, ortada bir yanlışlık varsa konuşabilirdi.

  Yalovaspor’un yeri 1. Lig’dir. Yalova milletvekili olmam durumunda, tüm il takımlarının 3. Lig’de mücadele etmelerini TBMM’nin Genel Kurul’da gündeme getireceğim.

  Amatör Kame takımlarına malzeme yardımının yapılması ve altyapının güçlenmesi için de büyük çapa göstereceğim.

  Bir dahaki seçimlerde, Yalova halkının sorunlarını çözmüş olarak karşılarına çıkıp, yaptığım işleri konuşacağım.

  7 Haziran’da Yalova milletvekilliğini kazamazsam bile, halkın gözünde, kalbinde Ünlem Üstel hep Yalova Milletvekili olarak anılacaktır. Bugün her yerde olan saygınlığım, seçilmediğim takdir de de devam edecektir. Hiç bir Yalovalı’nın Ünlem Üstel’e olumsuz bakacağını sanmıyorum.

  Elimizdeki imkânlarla, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yalova Milletvekili olmak için varımızı, yoğumuzu ortaya koyduk, çalışıyoruz” dedi.

Haber: Erden Sibel Türk

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!