-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de gençlerden renkli yürüyüş   16.05.2017  
   19 Mayıs Gençlik Haftası’nda Çiftlikköy gençleri gençlik yürüyüşü gerçekleştirdi.
   

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan yürüyüş öncesinde Çiftlikköy gençliği adına Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Çiftlikköy’deki liselerin öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katıldığı Gençlik Yürüyüşü ise Mobil’deki Kordon Kafe önünden başladı. Taşıdıkları dev Türk bayrağı ile marşlar eşliğinde Çiftlikköy sahilinde yürüyen yüzlerce genç, Mokamp alanında yürüyüşlerini sonlandırdı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mokamp alanında kurulan sahnede lise öğrencilerinden oluşan müzik grubunun mini konseri beğeniyle izlendi. Etkinlik, Çiftlikköy Belediyesi tarafından ikram edilen yiyeceklerin dağıtılmasının ardından sona erdi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!