-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Partiden Çiftlikköy’e İki Seçim Koordinasyon Merkezi   20.04.2015  
   AK Parti Yalova merkez başta olmak üzere, ilçe ve beldelerde seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor. Ev sahipliğini AK Parti Çiftlikköy İlçe yönetimi adına Başkan Ogün Şengün’ün ile AK Parti Çiftlikköy ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Bektaş’ın yaptığı seçim irtibat bürolarının açılışı töreni, renkli ve coşkulu bir şekilde gerçekleşti.
   

 

AK Parti, Çiftlikköy’de açılan iki Seçim Koordinasyon Merkeziyle,  Çiftlikköy’de 2014 Mahalli Seçimlerinde yakaladığı başarıyı,7 Haziranda yapılacak Genel Seçimlerde de,devam ettirmeyi hedefliyor.

Çiftlikköylüler tarafından yoğun bir ilginin olduğu seçim irtibat bürolarının açılışlarına, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Yalova Gençlik kolları Başkanı Memduh Numan Aslankaya, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Taşköprü Belde Başkanı Adem Sarpkaya, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, AK Parti  7 Haziran Genel Seçimlerinde aday adayı olan isimler, AK Parti Yalova il teşkilatı üyeleri ve AK Parti Çiftlikköy ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını,AK Parti Çiftlikköy ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Bektaş’ın yaptığı programda Bektaş,“Bu mutlu günde,bizlere destek veren ve açılışımıza katılanları sevgi ve saygılarımla selamlıyor, hepinize teşşekkür ediyorum” dedi.

Bektaş konuşmasını şu sözlerle sürdürdü,“Tarih tekerrürden ibarettir. Bizim bir rövanşımız var. 2003 seçimlerinde, Fikri Demirel ağabeyim 350 oyla kaybetmişti. Yine 2-0’a o kadar yakın olduğumuz bir seçim dönemindeyiz. Allah’ın izniyle bu sefer olacak. Biz, Yalova’dan Ankara’ya iki millet vekili göndermek için bu kadar yakınız” diye konuştu.

Şengün, “Bizim iki tane Demir Adamımız var”

Bektaş’ınardından söz alan AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün yaptığı konuşmada, geçen seçimlerde Çiftlikköy’de kazanan taraf olduklarını, bu dönemde Çiftlikköy’de kazanan taraf olmak istediklerini ve Ankara’ya, iki Demir adam göndermek istediklerini belirtti.

   Şengün yaptığı konuşmada, “Bizim iki tane Demir adamımız var. Biri Fikri Demirel ağabeyim, diğeri Mehmet Demirhan kardeşim. Bize de iki Demir adamı Ankara’ya göndermek düşer. Ben inanıyorum ki, Çiftlikköy’ün ve Yalova’nın katkısıyla da bu olacaktır. Biz, hak için, halk için çalışıyoruz. Biz, iki Demir adamımızı Ankara’ya gönderince, Yalova’mız ve Çiftlikköy’ümüz çok şeyler kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Ali Murat Silpagar’ın mesajı okundu

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, bir büyüğünün rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı açılış programına mesaj gönderdi.

  Gönderdiği mesajda, Milletvekili adayı arkadaşlarına başarılar dileyen Silpagar, “AK Parti Çiftlikköy ailesi olarak, AK Parti Yalova Milletvekili adaylarının yanlarındayız. Hedefimiz Yalova’da 2-0 yapmaktır’ şeklindeki mesajı okundu.

Demirhan, “Demirel Turizm Bakanı olsun istiyorum”

AK Parti Yalova 2.sıra Milletvekiliadayı Mehmet Demirhan, 30 Mart seçimlerinde tarih yazılan Çiftlikköy’den, bir kez daha tarih yazılacağına inandığını belirtti.

Açıklamasına devam eden Demirhan, “Yalova’nın makus kaderini değiştirmek için hedefimiz 2-0’dır. 2-0 yaptığımız da, benim bir hayalim var. Allah olmayacak şeyi hayal ettirmez. Benim hayalim, büyük ustam, baba yarısı, ağabeyim, amcam Saygı değer Vekilim Fikri Demirel’in Turizm Bakanı olması.

Ben ikinci vekil olarak inşallah Ankara’ya gittiğim de,  bu başarıyı sizlerin desteğinizle kazandığımızda, benim isteğim bu olacaktır.  Bu işin mimarları sizlersiniz, biz sizin desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Demirel, “Allah’a şükürler olsun ki, caddeleri dolduracak hale geldik”

AK Parti Yalova 1.sıra Milletvekili adayı Fikri Demirel, 2003 seçimlerinde yapamadıklarını Yalova halkının desteğiyle bu seçimlerde yapacaklarını belirtti. Demirel; “Biz bu yola az kişiyle çıktık. Allaha şükürler olsun ki, caddeleri dolduracak hale geldik.  Ben, şuan da bu açılışta, 2001 ruhunu görüyorum. Geçen o kadar sürede, büyüyen AK Parti’nin eserini görüyorum. İşte bu bize 2-0 yaptıracak olan tek gerçektir. Biz çalınmamış kapı, sıkılmamış el bırakmayacağız. Seçimlere 50 gün var. Biz, her gün sabahtan akşama kadar çalışıyoruz ve çalışacağız da... Bir bakacağız, 7 Haziran gelmiş. Biz çaldığımız kapıların, sıktığımız ellerin oylarıyla, 7 Haziran akşamI 2-0 kazanan taraf olacağız inşallah’’ dedi.

Öztabak, “İki seçmen vardır, Birincisi, AK Parti’ye oy veren seçmen,

İkincisi de, AK Parti’ye oy verecek seçmen”

Son olarak, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın söz aldığı açılış programında, Öztabak, seçim bürosunun Yalova’ya Çiftlikköy’e, Türkiye’ye hayırlar getirmesini diledi.

Öztabak; “Önümüz de ki seçimler gerçekten ülkemizin geleceği için çok önem arz etmektedir. Ülkemiz için önemli çünkü, eğer yeterli sayıda Milletvekili çıkarabilirsek, yeni Anayasa ve bu Anayasa’nın getireceği Başkanlık Sistemi, Ülkemizin hızlı yol almasını sağlayacaktır.

Yalova’mız için bu seçimler önemlidir çünkü, Yalova’mıza şimdiye kadar yaptığımız Milletvekili seçimlerinde hep bir eksiğimiz oldu. Normal bir muhalefet Milletvekili olsa problem değil. Biz Ankara’ya gittiğimiz de görüyoruz. Aynı ilden farklı partilerde Milletvekilleri şehirleri için yan yana iş yapabiliyorlar. Ancak, bizim Cumhuriyet Halk Partili vekilimiz gerginlik yaratmakta, şov yapmakla, kendini ünlendirdi.

Bizim hizmet alacağımız yerlerde de, bu davranışlarıyla, bize engel teşkil etmektedir. Bu nedenle, bu seçimler Yalova’mız için çok önemli. Artık iki tane Milletvekilimizi Ankara’ya gönderelim ve Yalova’mıza hizmet atağını başlatalım.

Mehmet kardeşimizin söylemiyle, bir usta, bir çırak inşallah ikisini de, Ankara’ya göndeririz. Allah bunu bize nasip etsin. Şu an da yaptığımız araştırmalar da şunu görüyoruz ki, bütün Yalova, ‘AK Parti‘nin Yalova da iki Milletvekili yapmalı’ şeklinde temennileri var.

Teşkilatlarımız bunu görerek, organize bir şekil de çalışıyor ve çalışmaya da devam edecektir. Bizim bir çok aday adayımız şuan da burada, bizimle yan yanalar. Allah onlardan da razı olsun. Biz Yalovalıların ve siz Çiftlikköylülerin desteğinizi bekliyoruz‘’ şeklinde konuştu.

   Seçim İrtibat Bürolarının açılışından sonra,  AK Parti Yalova Milletvekili adayları ve İl Teşkilatı, Çiftlikköy ilçesinde, birçok esnafı ziyaret ederek, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerin’de destek istediler.

Haber-Fotoğraf: Barış Gür

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!