-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kaymakam Karabulut Siteler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi   27.04.2017  
   Düzenli olarak gerçekleştirilen “Halkla Buluşma Toplantısı” 26.04.2017 günü Çiftlikköy İlçesi Siteler Mahallesi’nde Kaymakam Cengiz Karabulut başkanlığında gerçekleştirildi.
   

Düzenli olarak gerçekleştirilen “Halkla Buluşma Toplantısı” 26.04.2017 günü Siteler Mahallesi’nde Kaymakam Karabulut başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Akgün, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Erkan Sağındık, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dinç, Kurum Müdürleri, Siteler Mahallesi Muhtarı Hasan Kaya ve mahalle sakinleri katıldılar. Vatandaşların talepleri sorunlarını yerinde dinleyen Kaymakam Karabulut gerekli emirleri ilgili kurum amirlerine verdikten sonra toplantı sona erdi.

Vatandaşların soruları cevaplandı

Çiftlikköy’deki kazı işlerinden rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlara Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Akgün bilgilendirmede bulundu.

Çiftlikköy’ün önceden beri bir alt yapı sorunu olduğunu ve bu soruna kalıcı çözüm getirmek için çalışmalara tüm hızıyla devam edildiğini belirten Akgün, alt yapı çalışmaları tamamlandığında herkesin evinden modern dünyadaki gibi sağlıklı su içeceğini söyledi.

Çiftlikköy ölçeğindeki bir belediyenin 1 sene içinde 132 km alt yapı yapmasının büyük bir olduğunun altını çizen Akgün, proje tamamlandığında ilçe dahilinde 5 olan su vanalarının sayısının 700 olacağını belirtti. Akgün, Çiftlikköy’de bir arıza olduğunda bu 5 vanadan birinin kapatılması durumunda bir veya iki mahallenin susuz kaldığını söyleyerek vanaların sayısının 700’e çıkmasıyla beraber bu sorununda çözüleceğini belirtti. Haber: Sezgin Altınel

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!