-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar koltuğu çocuklara devretti   26.04.2017  
   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 97. Yılında Çiftlikköy Belediye Başkanlığı makamı çocuklara teslim edildi.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı makamına Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Selver Eker oturdu. Koltuğunu sembolik olarak ortaokul öğrencisi Selver Eker’e teslim eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, sembolik başkanın talimatlarını dinleyerek not aldırdı.

‘Çiftlikköy’e kapalı yüzme havuzu’..

Sembolik Belediye Başkanı Selver Eker, Okul Müdürü Sedat Çelik, okul aile birliği yöneticileri ve bir grup öğrenci arkadaşıyla birlikte belediyeyi ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a bir buket çiçek takdim etti. Sembolik Başkan Eker, ilk olarak Çiftlikköy’de kapalı bir yüzme havuzu yapılmasını ve okul bahçelerine bisiklet park noktaları oluşturulması istedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, bugünün çocuklarının yarın bu makamların yeni sahipleri olacağını ifade ederek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bu bayramın ve ülkemizin kıymetini iyi bilin. Geleceğimiz sizlersiniz ve sizlerden beklentilerimiz büyük. İnşallah, bir gün bu görevlere geldiğinizde başarılı çalışmalar yapacaksınız ve ülkemize hizmet edeceksiniz“ dedi.

Sembolik başkanın isteklerini de karşılamaya çalışacaklarını belirten Başkan Silpagar, “Zaten, okullarımıza elimizden gelen hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sizin isteklerinizi de azami oranda yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Başkan Silpagar, ziyaretin sonunda çocuklara Çanakkale tarihini anlatan bir set hediye etti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!