-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  Gazeteciler sordu, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Demirel ve Demirhan yanıtladı   17.04.2015  
   Yalova Gazeteciler Cemiyeti, ‘‘Kent Buluşmaları’’ etkinliğinin yirmi birinci konukları, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan oldu.
   

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘‘Kent Buluşmaları’’ etkinliğinin yirmi birincisi, Yalova Karadağ İnşaat ve TAİSAD Taşıt Araçları Yan Sanayi İhtisas OSB’nin sponsorluğunda,JinepsCafe&Restaurant’ta gerçekleşti.

Kahvaltılı toplantıya;AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan olurken, etkinliğin ev sahipliğini ise Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, Genel Sekreter İbrahim Sevinçler ve Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Samancı yaptı.

Toplantıya, Çevre Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezer Sevinçler,  Radyo Gözde Sorumlu Yayın Müdürü Kutsi Aksoy, Gazete Marmara İmtiyaz Sahibi Yakup Akkaya, Kanaat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Suiçmez, 3.Göz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Aydın, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, AK Parti Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Yalova Gençlik kolları Başkanı Memduh Numan Aslankaya, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve AK Parti Yalova il teşkilatı üyeleri katılım sağladı.

 

Demirhan, ‘Bizim, Hedefimiz 2-0’ dedi.

AK Parti’nin Yalova 2. Sıra Milletvekili adayı olan Mehmet Demirhan, “Daha güzel, daha gelişmiş bir Yalova için Yalova’da 2-0 almamız gerekmektedir. Bizim hedefimiz, AK Parti olarak Yalova’da 2-0 kazanmaktır” diye konuştu.

 Konuşmasında, Yalova da iki milletvekili için yaptıkları çalışmalarda bahseden Demirhan, yaptığı çalışmaları şöyle vurguladı ; “Yalova’nın bu makûs kaderini değiştirmesi, AK Parti’nin Yalova’yı Ankara’da iki Milletvekiliyle temsil etmesi gerekiyor. Biz bunu bilerek,2-0 yapmak için, bütün teşkilatlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. İlçe, belde, köy, mahalle gezmeye başladık. Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Biz, bu etkinliklerimizi geliştirerek, AK Parti hükümetinin Türkiye’ye kazandırdıklarını da bu ziyaretlerimizin yanına ekleyerek,Allahın izniyle Yalova’nın makûs tarihini değiştireceğiz” dedi.

 

Demirel, “2-0’la Ankara’da çok güçlü oluruz”

AK Parti’nin Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı olan Fikri Demirel, 13 yıldır iktidar partisi olduklarını ve hiç kimsenin oy potansiyeliyle ilgilenmediklerini belirterek sandıktan beklenen potansiyelin her zaman çıkmadığını 7 Haziran akşamı halkımızın verdiği oylarla sonuçların ortaya çıkacağını belirtti.

Konuşmasında AK Parti’nin Yalova’dan iki Milletvekili çıkarması üzerinde duran Demirel konuşmasına devam etti; “Biz görücüye çıktık. Gittiğimiz yerlerde, AK Parti’nin Milletvekili adaylarıyız diyoruz. AK Parti’nin 13 yıldır yaptıklarını halkımızla paylaşıyoruz. 2-0’ın Yalova’ya getireceği avantajları da paylaşıyoruz. Sayın Muharrem İnce’nin 13 yıllık Milletvekilliği’nde bizim gözümüz yok. 13 yıl boyunca Yalova’ya yatırım anlamında sunduğu bir katkı varsa, bir dönem daha vekilliği verin diyoruz. Ancak yoksa, bize güç katın 2-0’la bizim Ankara da ne kadar güçlü olabileceğimizi tahmin bile edemezsiniz. Bu olursa, bizim Başbakanımıza, Bakanlarımıza, Yalova’yla ilgili yatırım noktasında taleplerimizin hiçbir tanesinin imkânlar ölçüsünde geri çevrileceğini ben düşünmüyorum. Biz yapılanların yanında yapılacakları anlatıyoruz.

7 Haziran akşamı takdiri verecek değerli Yalova halkıdır. Yalova’dan her dönem bir Milletvekili çıkıyor, bu bir gerçektir. Ben yatırım aşığı bir insanım, ama Mehmet Demirhan kardeşimle birlikte yükümüzü ne kadar paylaşırsak daha hızlı yol alırız.

Demirel, ”Herkes oturduğu koltuğun hakkını

verirse çok şeyler kazanırız.”

Milletvekilliği sürecinde üzerinde duracağı konularla ilgili bilgiler veren Demirel açıklamasında;”Yalova da, OSB’lerle ilgili belirli yatırımlar var. Bir kısmı yol almış, bir kısmı yolun başında. Benim şahsım olarak bir olayı ciddiyetle takip ettiğimizin en büyük örneği tersanelerdir.

Bazı şeyleri yapmak için gayret lazım, inanmak lazım ve her şeyi milletvekilinin şunu yapacağım diye söylemesiyle olmaz yapacağım dediğinin alt yapısının olması lazımdır. Öncelikle belediyelerin alt yapısının olması gerekmektedir. Bizim ilk işimiz mevcut OSB’lerin gidişatını hızlandırmaktır.

Bundan sonra, Yalova’nın elinde bulundurduğu turizm, tarım, sanayi alanlarını daha çok geliştirmek için çalışacağız.  Bunları yaparken de bizim sivil toplum kuruluşlarımızı harekete geçireceğiz. Bize talep gelmesi lazım, talep gelmezse bir milletvekili olarak her konu da proje üretemezsiniz. İnsanın bilgisinin yeterli olduğu alanlar vardır. Biz, Yalova’nın tüm dinamikleriyle beraber birlikte uyum içerisinde hareket edersek, Yalova kazanır. Herkes oturduğu koltuğun hakkını verirse çok şeyler kazanırız” dedi

Demirel “Yalova kararını doğru verirse,

 Yalova’da çok güzel şeyler olacak.”

Açıklamasına devam eden Demirel, ”Ben ötekileştirmeyi sevmeyen bir insanım. Şu partili şuralı diye, söylenen bir insan değilim. Biz bir bütün olarak Yalova’da yaşayan insanlar olarak kenetlenerek bir şeyler yapmanın ardına düşersek, başarılı oluruz. Yoksa, birimiz bir şeyi yapmaya çalışırken, bir ötekisi onu durdurmaya çalışırsa, kaybeden yine biz oluruz. Yalova’da yaşayanlar kaybeden olurlar. Ben gittiğim her yerde söylüyorum. Bu seçimlerde, Yalova kararını doğru verirse Yalova’da çok güzel şeyler olacak. Bizde, o deneyim tecrübe var.Önce, kendi partiniz bütün olacak. birlik olacak. güçlü olacak.Bütün teşkilatlarınız organize olmuş halde çalışacak. Kamuyu ilgilendiren olaylarda da muhalefeti de doğru bilgilendirir yanınızaalırsanız,böyle yaptıktan sonra arkasından koştuktan sonra, başarılamayacak bir şey yoktur”dedi.

Demirel, “Biz usta ve çırağız”

Demirel, “Mehmet Demirhan ile birlikte usta çırak olarak yola çıktık. Çırak ustadan ne görüyorsa, onu yapar. Beni nasıl biliyorsanız, Mehmet Demirhan’ı da öyle görebilirsiniz” diyerek konuşmasını tamamladı.

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf ZiyaÖztabakteşkilat olarak Milletvekili adaylarını benimsediklerini belirterek Milletvekillerinin yanında olduklarını vurguladı. Öztabak açıklamasında, “Yalova AK Parti teşkilatı olarak bizim bütün birimlerimiz organize halde çalışmakta. Teşkilatlarımız adaylarımızı kabul etmiş ve benimsenmiştir. Yalova halkı bizi benimsemiş ve bizimle birebir ilişkileri çok iyi durumdadır. Yine Yalova halkı vekillerimizi de benimsemiş bir durumdadır. Biz vatandaşlara on gündür yaptığımız ziyaretlerde bunları görmekteyiz.  Bizim, 2-0 yapmak için gerekli olan iki ayağımız şuanda tam oturmuş durumdadır. Bizim şuanda görevimiz çok çalışmaktır. Hep beraber çalışarak, istediğimiz sonuca ulaşacağız. AK Parti iktidarı güçlenerek devam ediyor ve devam edecektir”dedi.

  Yalova Gazetciler Cemiyeti bünyesinde yayın yapan, gazete, radyo ve ulusal haber ajanslarının temsilcileri ile toplu çekilen fotoğrafların ardından, yermi birinci  “KENT BULUŞMARI” etkinliği tamalandı.

Haber-Fotoğraf: Barış Gür

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!