-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  Çiftlikköy, Ocak’ı Bağrına Bastı   17.04.2015  
   CHP Yalova Milletvekili 2. Sıra Adayı Murat Ocak, Çiftlikköy’ün köylerine çıkarma yaptı.
   

7 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren CHP Yalova Milletvekili 2. Sıra Adayı Murat Ocak, Çiftlikköy’ün köylerini ziyaret etti.

Ziyaret maratonuna Gacık’tan başlayan Ocak, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kendisini tanıtan ve destek isteyen Ocak’a Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, İl Genel Meclis üyeleri Bahar Doğan, Mustafa Tunalı ve Hüseyin İnce ile ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Gacık, Laledere, Dereköy, Çukurköy, İlyasköy, Denizçalı, Kabaklı ve Kılıç köylerini ziyaret eden CHP heyeti köy muhtarlarından da talep ve sıkıntıları dinledi.

Milletvekili Adayı Murat Ocak, Milletvekili Muharrem İnce’nin seçim çalışmaları nedeniyle şehir dışında bulunduğu dönemde köyleri ziyaret ettiklerini dile getirerek, “Hedefimiz CHP’yi Yalova’da birinci parti yapıp, 2-0’a gitmek. Halkımızın ilgisi ve desteği bu hedefimiz doğrultusunda bize güç veriyor” dedi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!