-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  AK Parti ‘EVET’ için Taşköprü’de   24.03.2017  
   AK Parti Çiftlikköy Teşkilatı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’la birlikte referandum çalışmalarını MHP İlçe Teşkilatı ziyareti, Başak Sitesi ve Taşköprü Beldesi ziyaretleriyle sürdürdü.
   

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü, İlçe SKM Başkanı Harun Çetintürk, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kollarıyla birlikte Taşköprü’ye çıkarma yapan heyet, Çiftlikköy’ün her yerini karış karış dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. 16 Nisan’da yapılacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması kapsamında referandum öncesi çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Feridun Ünlü, tüm kadroların yoğun ve etkin bir şekilde kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini dile getirdi.

AK Parti’den MHP’ye ziyaret

Çiftlikköy’ün her yerinde referandum kararının ‘evet’ olması için yapılan çalışmalar kapsamında önce MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden AK Parti İlçe Heyeti, MHP’lilerle bir araya geldi. Başkan Ünlü, “Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’la ve ilçe teşkilatımızla birlikte Çiftlikköy MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı halk oylamasında ‘EVET’ çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Ziyarette MHP heyeti tarafından Başkan Silpagar’a bir de teşekkür plaketi takdim edildi.

Başak Sitesi’nde ‘EVET’ sesleri

Ardından Taşköprü Beldesi’ne bağlı Başak Sitesi’ni ziyaret eden AK Parti heyeti, burada bayanların hobi kurslarını ziyaret ederek anayasa değişiklikleri ile nelerin yenileneceğini anlattı. Anayasa paket değişiklikleri ile kalıcı istikrarın sağlanacağını ve karar mekanizmasının hızlanacağını belirten Ünlü, yasama ve yürütmenin güçlenerek devletin gerçek sahibinin millet olacağını dile getirdi.

AK Parti’den Taşköprü çıkartması

Taşköprü Beldesi’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Heyetine ilgi büyüktü. Taşköprü Eski Belediye Başkanı Şaban Ertan ve AK Parti Belde Başkanı Adem Sarpkaya tarafından karşılanan heyet, esnaflarla tek tek bir araya gelerek referandumda neden ‘evet’ denilmesi gerektiği ile ilgili bilgiler verdi, broşürler dağıttı. AK Parti heyeti, Taşköprü Pazar yerinde Pazar esnafını da ziyaret etti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!