-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 16 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Magazin
  Cem Belevi’den muhteşem gece   20.03.2017  
   Marmara’nın en önemli eğlence merkezleri arasına girmeye aday, Yalova’nın tek gece clubü “MEKAN YALOVA” ünlüleri ağırlamaya devam ediyor.
   

Pop müziğinin güçlü sesi Cem Belevi’yi Yalovalılarla 18 Mart 2017 Cumartesi gecesi buluşturan “Mekan Yalova” eğlencenin doruğunu yaşattı.

Yalova’nın en güzide eğlence merkezi olan “Mekan Yalova” Cumartesi gecesi unutulmayacak bir geceye imza attı.

Her ay, bir ünlü isimi Yalovalılarla buluşturan Mekan Yalova’da Pop Müziği şarkıcısı CemBelevi sahne alarak, hayranlarıyla buluştu.

Cem Belevi, “Alışamıyorum, Sor, Hayat Belirtisi ve Serserin Oldum şarkılarını hayranlarına seslendirdi. Yalovalıların yakın ilgisi ile karşılaşan Cem Belevi, sahne performansıyla hayranlarına güzel bir gece gecesi yaşattı.

HABER / FOTO : YUNUS OZAN SÖYLER

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!