-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  AK Parti Yalova Milletvekili adayları Türkiye’ye tanıtıldı   16.04.2015  
   AK Parti adayları Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kamuoyuna tanıtıldı.
   

Ak Parti Yalova il başkanlığı Ankara arena spor kompleksinde düzenlenen aday tanıtım törenine 8 araç ile çıkarma yaptı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan il başkanı Yusuf ziya öztabak; “2015 genel seçimlerde belirlenmiş olan 2 adayımız ve yaklaşık 300 kişilik teşkilat üyelerimiz ile birlikte Ankara arena spor kompleksinde düzenlenen aday tanıtım programına katıldık. Başbakanımız bizden Yalova da 2-0 ‘lık skor istediğini ve gerekli çalışmaların hemen başlatılmasını istedi. Bizde teşkilat üyelerimiz ile birlikte hiç vakit kaybetmeden gece gündüz demeden çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için adaylarımız ile uyum içerisinde her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.’’dedi.

AK Parti adayları Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklandı. Sahneye isimleri okunarak çağrılan milletvekili adayları ve il başkanı, Başbakan Davutoğlu ile birlikte salonu selamladı.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!