-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  Çiftlikköy’de referandum çalışmaları son sürat   09.03.2017  
   AK Parti Çiftlikköy Teşkilatı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’la birlikte referandum çalışmalarına 500 Evler ve Sultaniye Mahalleleri ile devam etti.
   

Çalışmalar 500 Evler ve Sultaniye ile sürdü

AK Parti İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yeni anayasa değişikliklerinin oylanacağı referandum öncesinde Çiftlikköy halkı ile bir araya geliyor. AK Parti İlçe Başkanı Feridun Ünlü, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe SKM Başkanı Harun Çetintürk, parti yönetim kurulu, gençlik kolları ve kadın kollarının katılımıyla Çiftlikköy’ün referandumda kararının ‘evet’ olması kapsamında çalışmalar mahalle mahalle yapılan esnaf ziyaretleriyle son sürat devam ediyor.

Başbakan’ın mitingine davet

500 Evler Mahallesi ve Sultaniye Mahallesi’ni ziyaret eden heyet, halka hem referandumla ilgili bilgiler verdi, hem de bu Pazar günü Yalova’da Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşma yapacağı mitinge vatandaşları davet etti.

AK Parti İlçe Başkanı Feridun Ünlü, yapılacak referandumun önemine dikkat çekerek, “Ülkemizde 15 Temmuz’lar olmasın, devalüasyonlar olmasın, istikrarsızlıklar olmasın diye güçlü bir evet dememiz gerektiğini halkımızla paylaşıyoruz” dedi.

Silpagar, “Gençlerimiz şimdiden siyasi hayatta yer almalı”

Çiftlikköy halkına neden ‘Evet’ denilmesi gerektiğini anlattıklarını belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar, kalıcı siyasi istikrarın ekonomik büyüme ve kalkınmanın garantisi olacağını dile getirdi.

Silpagar, milletvekili seçilme yaşının 18’e indirilmesinin siyasette gençlere yol açacağını ifade ederek, “Gençlerimiz şimdiden siyasi hayatın içinde yer almanın ilerdeki zamanlarda kendilerine hem hayat görüşü hem de kişisel deneyim olarak ne kadar faydalı olduğunu görecek. Milletvekili sayısının 550’den 600’e çıkması da siyasette daha fazla temsil imkanı sağlayacak” dedi.

Belediye otobüsünde bile çalışma yapıldı

Mahalle gezilerinde yüksek bir tempo ile çalışan Çiftlikköy İlçe Teşkilatı ve Başkan Silpagar, Sultaniye’de bir durakta yolcu indiren belediye otobüsüne de binerek otobüs içinde vatandaşları bilgilendirdi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan heyet, çalışmalarını dur durak bilmeden referanduma kadar sürdürecek.

Güney Afrikalı Selim ‘EVET’ diyor

İlçe ziyaretleri sırasında Güney Afrika Cumhuriyeti’nden gelerek Çiftlikköy’de yaşamaya başlayan Salim’le de bir araya gelen AK Parti Heyeti, Salim’e de seçim broşürlerinden verdi. Salim de, ‘evet’çi olduğunu söyledi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!