-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Sultaniye tek başına zirvede   06.03.2017  
   Sultaniyespor Yalova Süper Amatör Lig’de 17. haftada konuk olduğu Taşköprü Belediye Spor’a gol oldu yağdı. Sultaniye, Taşköprü karşısında 2-8 gibi ezici bir skorla sahadan galip ayrıldı.
   

Taşköprü karşında maça yedek ağırlıklı bir kadroyla başlayan maça başlayan Sultaniyesor ilk yarı 1-3 önde olarak soyunma odasına gitti. İkici yarıda etkili futbolunu sürdüren Sultaniyespor skoru 8-2’ye getirerek küme düşme hattında bulunan Taşköprü karşısında sahadan galip ayrıldı.

Sultaniyespor’da İsmail Öztürk 4 gol atarken, Alican, Hüseyin, Enes, Deniz attıkları birer golle skora katkı sağladı. Sultaniye’nin 8 golüne, Taşköprü’den Emirhan ve Hasan birer golle karşılık verebildi.

Alınan skorla Sultaniyespor, 37 puanla tek başına zirveye yerleşti. Haber: Sezgin Altınel 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!