-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’ün haberleri artık online   16.04.2015  
   MEL-AY Basın Yayın Reklam Tic. Ltd. Şti. Bünyesinde, 2010 yılından bu yana Çiftlikköy halkına tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla hizmet veren Çiftlikköy Gazetesi, artık www.ciftlikkoy.com.tr internet adresiyle de tüm Yalovalılara ve Çiftlikköylülere online hizmet vermeye devam edecek.
   

MEL-AY Basın  Yayın Reklam Tic. Ltd. Şti.nin bünyesinde 1999 yılından bu yana haftalık olarak yayınlanan Yalova Manşet Gazetesi’nin yanında, Çiftlikköy’ün ve Çiftlikköylülerin sesini duyurmak, Çiftlikköylüleri ilçelerinde ki son gelişmelerden haberdar etmek amacıyla, 2010 yılında yayın hayatına başlattığı Çiftlikköy Gazetesi’ni geliştirmeye devam ediyor.

  Çiftlikköy’ün haberlerinin güncel olarak yayınlanacağı,www.ciflikkoy.com.tr sitesi 15 Nisan günü yayın hayatına başladı.

MEL-AY Basın  Yayın Reklam Tic. Ltd. Şti.’nin Yönetim Kurulu Başkanı , Yalova Manşet Gazetesi ve Çiftlikköy Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat  yaptığı açıklamada,‘Yalova’da ki beş ilçeden sadece Çiftlikköy ilçesinde, Çiftlikköy’ün tek gazetesi olan  Çiftlikköy Gazetesini sağolsun Çiftlikköy’lü kardeşlerim sahiplendiler, benimsediler biz de onlara daha iyi hizmet vermek için Çiftlikköy Gazetesi’nin haber portalını, 15 Nisan 2015’de yayın hayatına başlattık. Eminim Çiftlikköy halkı bu haber portalından ilçelerinde olup bitenden haberdar olacak, yayın hayatını başlattığımız www.ciftkkoy.com.tr haber sitesini sahipleneceklerdir’’ dedi.

Polat’tan, Yalova’ya Ulusal haber sitesi müjdesi

Açıklamasına devam eden Polat, ‘’Çok yakın bir zamanda, ulusal bir haber sitesiyle Yalova’dan Türkiye gündemine yön vereceğiz.Objektif ve tarafsız habercilik anlayışımızla artık ulusal haber sektöründe de yer alacağız. Hedeflerimiz büyük ama imkânsız değil, biz bu yolda elimiz de ki bütün imkanlarımızı kullanacağız. Ulusal haber sitemiz,www.manset.com.tr olarak çok kısa bir süre sonra yayın hayatına girecek. Alt yapı ve yazılım çalışmalarımız devam ediyor. Ulusal haberciliğe ve İnternet haberciliğine yeni bir soluk getireceğiz.’’ sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Haber: Barış Gür

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!