-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Silpagar’dan Okul’a teşekkür plaketi   24.02.2017  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, SÜSBİR Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaye Süs Bitkileri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Okul’a teşekkür plaketi takdim etti.
   

Yalova’da çiçekçilik sektörünün önemli isimlerinden olan, aynı zamanda Yalova’da süs bitkileri üretimi yapan işletmelerin kümeleşme modeliyle hayata geçirdiği Garden AŞ’nin de ilk başkanı olan Abdullah Okul’un Çiftlikköy’e ve Çiftlikköy Belediyesi’ne sağladığı katkılardan dolayı kendisine müteşekkir olduklarını belirten Başkan Silpagar, “Çiçekçilik sektörü hem Yalova, hem de Çiftlikköy için çok önemli. Türkiye’nin süs bitkileri üretiminde önemli paya sahip olan kentimizde bu sektörün öncü isimlerinden olan Abdullah Okul’a, şirketi ve kendisi nezdinde ilçemize sağladığı katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!