-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  AK Parti Halı Saha Turnuvasında kupa Dirilişspor’un oldu   17.02.2017  
   AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol turnuvasının final karşılaşması gerçekleştirildi. Ülke genelindeki turnuvanın ilk startı Çiftlikköy’de verilmiş oldu.
   

Çiftlikköy Belediyesi Halı Saha Spor Tesislerinde oynanan maça ilgi büyüktü. 16 Takım ve 160 oyuncunun katıldığı turnuva 5 gün sürdü. Dirilişspor ile Otomanspor arasında geçen final müsabakası kıyasıya mücadele ile büyük heyecan yarattı. Kupayı Otomanspor’u 10-7  mağlup eden Dirilişspor kupayı kazandı.

AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın’ın önderliğinde düzenlenen turnuvanın final karşılaşmasını AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri ile birçok siyasi ve vatandaş izledi.

Final maçının ardından kupalar ve madalyalar sahiplerini buldu. Turnuvanın başarılı takımlarına ve sporcularına siyasiler ve sponsorlar kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

‘Teşkilatımız içindeki birlik beraberliğe önem veriyoruz’

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “AK Parti ailesi olarak teşkilatımız içindeki birlik beraberliğe büyük önem veriyoruz. Burada gençlerle birlikte olmak, onlarla yol almak ve bu tür etkinliklerde bir arada olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bugün burada turnuvayı düzenleyen, katılan ve sponsor olan tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

‘İlçemizdeki sosyal ve sportif aktiviteler artacak’

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise turnuva startının Çiftlikköy’de verilmesinden duyduğu memnuniyet dile getirerek, “Futbol turnuvamızın finalinde tüm hep birlikteyiz. İlçemizdeki sosyal ve sportif aktiviteleri artırıp, kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkı sağlamak adına gerçekleşen turnuvaya katılan ve destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Teşekkür belgeleri verildi

Ödül töreninde, turnuvaya destek veren; AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’a, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek’e, Semih Tüzün’e, Aktif Hastanesi, Pınar Emlak, Abdurrahman Tutuğ, 4M Yapı, Sonax Yalova ve Centa Grup’a teşekkür belgesi takdim edildi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!