-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Hoşgeldin Bebek Projesi tüm hızıyla sürüyor   17.02.2017  
   Çiftlikköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hoşgeldin Bebek” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın eşi Nursel Silpagar, yeni doğan ailelerin evlerine konuk olarak içinde çıngıraktan şampuana, bebek bezinden mama önlüğüne kadar ihtiyaç duyulan pek çok malzemenin yer aldığı bebek sertlerini hediye ediyor.
   

Bayan Silpagar, “Ailelerimiz bize gönüllerini, evlerini açıyor”

Çiftlikköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibiyle birlikte bebekleri yeni doğan aileleri ziyaret eden Bayan Silpagar,  anne ve bebek sağlığı konusunda duyarlılık oluşturmayı hedefleyen proje sayesinde pek çok eve konuk olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Bayan Silpagar, “Bu proje ile ailelere hoş bir sürpriz yapıyoruz. Bir anlamda Çiftlikköyümüzün ve ülkemizin yeni nesli ile ilk buluşmalarımızı yapıyoruz. Her hafta belirli günlerde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında bebeklerin büyüdüğü ortamları da gözlemleme şansımız oluyor. Onların sağlıklı büyüyebileceği koşulları da sağlamak için elimizden gelen imkanları seferber ediyoruz. Bizlere evlerini açan, gönüllerini açan ailelerimize teşekkür ediyoruz. Hoş geldin Bebek projesi tüm hızıyla devam edecek.” diye konuştu.

Proje kapsamında yeni doğan bebeklerin bilgileri, aylık veriler halinde İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden alınıyor. Başka şehirlerde bebekleri doğan aileler de, eğer fiili olarak Çiftlikköy’de ikamet ediyorsa proje kapsamında ziyaret listesine dahil ediliyor. Güncel olmayan ikamet verilerinden dolayı ziyaret edilmemiş olan aileler, projenin yürütülmesini koordine eden Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne gelerek veya 0 226 352 81 14 no’lu hattan ulaşarak yeni doğan bebek projesi hakkında detaylı bilgi edinebiliyor ve ziyaret listesinde bulunup bulunmadığını kontrol edebiliyor. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!