-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Magazin
  Özdilek’ten Sevgililer Gününe özel etkinlik   16.02.2017  
   14 Şubat sevgililer gününde çiftler canlı müzik eşliğinde, Yalova Özdilek Alışveriş Merkezinde unutulmayacak bir gece geçirdiler.
   

Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi Sevgililer Günü’ne özel bir program gerçekleştirdi. Programda Safahat Lokantası’na gelen çiftler, Özgür Akkuş’un konuk olduğu canlı müzik eşliğinde güzel bir akşam yemeği yediler.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel menü alan çiftler arasında yapılan çekilişte; Kamer Kuyumculuktan  altın kolye, FıxSılver’dan gümüş kolye, Özdilek bay/bayan güneş gözlüğü, Özel Yalova Hastanesi’nden Check-Up, Kafe Safahat açık büfe kahvaltı, Özdilek Cinetime sinema bileti verildi.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü  Özdilek’te geçiren çiftler keyifli bir 14 Şubat geçirmelerinin verdiği tebessümle Özdilek yetkililerine teşekkürlerini iletti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!