-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  Çiftlikköy   07.02.2017  
   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın katılımıyla gerçekleştirilen Yalova AK Parti Şubat Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına Çiftlikköylüler yoğun ilgi gösterdi.
   

Yalova Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Ferudun Ünlü, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Çiftlikköylü katıldı.

Ataş, " Bu halk oylaması son yüzyılın en önemli projelerinden birisidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Yalova’dan Nisan ayında yapılacak olan referandumun çalışmasının startını verdi.  Ataş, Türkiye'de bir yönetim sistemi değişikliği yapılmakta olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile Türkiye'nin bundan sonraki yolculuğuna daha hızlı, daha kararlı bir şekilde yürüyeceğinin altını çizdi.

Nisan ayında yapılacak olan referandumun önemini vurgulayan Ataş, "Her seçimde bu seçim çok önemlidir dedim. Önümüzde Nisan ayında yapılacak halk oylaması bugüne kadar yapılmış tüm seçimlerin toplamı kadar bu halk oylaması o kadar önemlidir. Bu halk oylaması son yüzyılın en önemli projelerinden birisidir Türkiye ile ilgili. Bu halk oylaması Türkiye’nin istikbalini, istikrarını ve istiklalini önemseyen bir referandumdur" dedi.

Çiftlikköy sağ duyuludur

Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Ferudun Ünlü, "Nisan ayında yapılacak olan referandumda Çiftlikköy Partili Cumhurbaşkanlığı sistemine evet diyecektir.Çiftlikköy halkı sağduyuludur Ülkemizin yararına olacak bu sisteme evet diyerek ülkesinin,milletinin yanında olduğunu gösterecektir.Bu bir rejim değişikliği değil,sistem değişikliğidir.Ülkemizin yararınadır.İstiklalimiz ve istikrarınız için çok önemlidir.Koalisyon dönemleri bitecek,yönetime istikrar gelecektir.Ülkemiz koalisyonlardan çok çekmiştir.

5 şubatta İlimize gelen Genel Başkan yardımcımız,Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş Beyi İlçemiz büyük bir katılım sağlayarak.Coşku ve heyecanla karşılaşmıştır.İlçe olarak,Teşkilat olarak bütün birimlerimizle referanduma hazırız.Girmediğimiz,köy,mahalle ,ev kalmayacaktır.Çiftlikköy'ü seviyoruz. İnşallah Çiftlikköy en yüksek evet diyerek kendine yakışanı yapacaktır" dedi. Haber: Sezgin Altınel

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!