-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Karadeniz’den Başkan Silpagar’a teşekkür   06.02.2017  
   Türkiye Bayanlar 2. Voleybol Ligi’nde altyapıdan gelen oyunculardan oluşan genç kadrosuyla mücadelesini sürdüren Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nda Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, mevcut kadroyla ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.
   

 Karadeniz, Belediye Meclis Toplantısı’nda alınan kararla Çiftlikköy Belediyespor’a sağlanan maddi destekten dolayı da Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkür etti.

Karadeniz, “Mevcut kadromuzla mücadele ettiğimiz 2.Lig’de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok güçlü rakiplerle oynuyoruz. Onlarca oyuncu transfer edip maddi olarak o kadar yükün altına girmek bu işi çözmüyor. Çok para harcayan kulüpler bir dönem sonra şubelerini kapatmak zorunda kalıyorlar. Ama biz Çiftlikköy Belediyespor voleybol takımı olarak kendi altyapımızla mücadele ettiğimiz için devamlı bu liglerde oynama şansımız oluyor. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Bizi destekleyen taraftarlarla, teknik direktörümüz ve oyumcularımıza da emeklerinden dolayı kendim ve bütün yönetim kurulu adına teşekkür ederim” dedi.

Başkan Silpagar’a da teşekkür ettiklerini belirten Karadeniz, “Bize her zaman destek olan Sayın Başkanımız ve Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar, yine büyük bir jest yaparak bir senelik bütün ihtiyaçlarımızı bize fazlasıyla maddi olarak vermiştir kendisine oyuncularım ve teknik kadrom adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!